26 mei, een jaar later!

Vorig jaar werd ik op 26 mei iets gekker wakker dan vandaag, ondanks dat ik nu een ontzettende jetlag heb. Net als vorig jaar sliep ik vannacht niet in mijn eigen bed en werd ik wakker op een paradijselijke plek. 

Vorig jaar hielden wij de avond van 25 mei een pre wedding borrel voor al onze gasten en man, wat denk ik daar nog steeds met veel plezier aan terug. Iedereen had er zin in, het was beregezellig, de tijd vloog en de magnumflessen champagne die we kado hadden gekregen gingen ook maar gelijk op. Nadat we rumoerig werden en door het hotel vriendelijk doch dringend verzocht werden de festiviteiten te staken (oeps), besloten we naar een karaoke bar te gaan. Niet gelijk het eerste dat je verwacht op Ibiza, maar er zat er eentje in de buurt en de sfeer zat er goed in. Waarom ook niet?! Ik had er zin in. Ook al zou ik de volgende dag gaan trouwen. Klein detail. 

Gelukkig hadden mijn zwagers nog wel de tegenwoordigheid van geest om te beseffen dat het niet heel slim zou zijn als ik die karaokebar in zou gaan en zij kwamen mij dan ook terwijl ik al halverwege was ophalen om mee terug naar het hotel te gaan. Daar ben ik hen nog steeds zeer erkentelijk voor want ik had op dat moment al een aardige roes om uit te slapen. 

Toch heb ik ook heel wat gemist, mijn fiscale vrienden schijnen te hebben afgetrapt met onze absolute favoriet ‘The piano man’ en het schijnt dat er een aantal heren uit allerlei verschillende vriendengroepen met elkaar de Backstreet Boys hebben gezongen. Daar had ik echt wel bij willen zijn! 

Toch vond het grootste feest op 26 mei plaats en als ik de foto’s terugkijk doet mijn gezicht bijna pijn van de grote grijns die erop verschijnt. We vieren het vandaag in Cancun en ik ben bang dat ook hier wel wat mooie flesjes opengaan. Salud!